Всесвітньо відома американська супермодель більше не самотня. Дівчина натякнула на свій новий роман, після того, як в мережу просочилася фотографія з молодою людиною.

Справа в тому, що після розставання з артистом The Weekend в 2019 році, модель ніяк не коментувала своє особисте життя, і поруч з чоловіками помічена не була. Але, все змінилося, днями Белла Хадід розповіла про коханого, і показала його на фотографії.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала новий пост, куди прикріпила ряд своїх останніх фотографій, які, по всій видимості, були зроблені в останні кілька днів, і на одному з кадрів можна побачити, як вона обіймається з якимось чоловіком.

Шанувальники відразу припустили, що це її молода людина, і підпис до публікації це тільки підтвердила.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обранцем американської моделі став арт-директор Марк Кулман, який займається дизайном обкладинок популярних артистів, і серед них був навіть Тревіс Скотт.

"Час у моєму житті. Здорова, займаюся роботою і улюблена", - пише щаслива дівчина.

Белла Хадід, фото: Instagram
Белла Хадід, фото: Instagram

На кадрі з молодою людиною вони ніжно обіймаються, і цілують один одного в щоку.

Нагадаємо, що це перші публічні стосунки дівчини після того, як два роки тому вони розлучилися з артистом The Weeknd, з яким вони були разом близько чотирьох років.

Белла Хадід, фото - Super.ru
Белла Хадід, фото - Super.ru

Журналісти давно запідозрили, що у Белли Хадід з'явився новий роман, але, до недавнього часу офіційних підтверджень цьому не було.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал Знай.ua писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.