Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників яскравою новинкою - кліпом на пісню "Взрослая девочка", яким інтригувала довгий час.

Так, артистка приміряла відразу кілька незвичайних і найвідоміших своїх образів, у тому числі з попередніх кліпів"Лед тронулся", "Ночная жрица", "Шлепки", і багатьох інших.

За сюжетом відеороботи зірка нібито клонувала себе, щоб кожен бажаючий міг провести з нею свято і замовити виступ. В кінці ролика виконавиця виявляє, що стала мільйонеркою завдяки своїй геніальній ідеї, проте настає час прокидатися.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Над найекспериментальнішим кліпом співачки працював Любомир Левицький - український режисер, що працює в Голлівуді.

Левицький не спеціалізується на музичних відео, але для Полякової зробив виняток.

Режисер створив технічно складну, амбітну роботу, головну роль в якій виконала зірка комедійної франшизи "Скажене весілля" Ірина Приходько.

Оля Полякова, скріншот з youtube
Оля Полякова, скріншот з youtube

Іншою особливістю відео стало використання нейромаркетингових досліджень, які здійснила українська компанія Neurotrack.tech.

У тому числі завдяки нейромаркетингу вийшов продукт, максимально близький до потреб і очікувань аудиторії Полякової."