Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні на вихідних. Антициклон продовжує відганяти негоду від країни.

Про це жінка розповіла у своєму новому пості на сторінці в соціальній мережі Facebook, де детально розписала про кожен регіон.

Наталка Діденко відразу зазначила, що Україна буде перебувати в гарячому повітрі, і важливо найближчим часом відмовитися від пікніків і всіх заходів, які пов'язані багаттям.

Пожежна небезпека зростає, і один вугіллячко або Іскра може спровокувати серйозну пожежу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Температура повітря складе від 29 до 33 градусів, що буде з'єднуватися з сухим повітрям. Опадів не буде, хіба що локальний дощик на крайньому заході.

Прогноз погоди на вихідні 10-11 липня, фото: Facebook
Прогноз погоди на вихідні 10-11 липня, фото: Facebook

Увечері 10 липня і вдень 11 липня можлива злива і гроза в південній частині України, але, це малоймовірно.

У Києві ж, субота і неділя буде спекотно - температура повітря підніметься аж до 32 градусів тепла, і найближчий дощ за розкладом лише в понеділок, 12 липня, на свято Петра і Павла. При цьому, спекотна погода все одно буде триматися, як мінімум ще тиждень.

"Тому, крім насолоди літніми радощами, ягідним раєм, купаннями-засмагою, новими сарафанчик, морозивом, посиденьками на дахах, в двориках і терасах, уважніше до себе і навколишньої природи - спека може провокувати проблеми зі здоров'ям, пожежі і посухи" - сказано в повідомленні Наталки Діденко.

Нагадаємо, що вулиці Харкова перетворилися на річки: плаваючі автомобілі і град.

Як повідомляв портал "Знай.uа", можливі шквали і потужний град: в Україні на кілька днів істотно зіпсується погода, прогноз синоптика

Також, "Знай.ua" писав, що в Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок