Відомий український артист Арсен Мірзоян, зять легендарної співачки Ніни Матвієнко, з'явився на зйомках поруч з іншою жінкою.

Нова фотографія була опублікована в розділі stories в соціальній мережі Instargam. Арсен Мірзоян позує поруч з колись популярною співачкою Наталією Валевською.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Вони всі разом знаходяться на зйомках проекту, який зовсім скоро стартує на українському телебаченні, і в перерві вирішили зробити спільну фотографію.

Наталя в сукні в великим декольте, а також величезним кулоном в якості аксесуара, який виділяється.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Арсен же з'явився в звичному для себе образі-чорна сорочка, і така ж футболка.

Йдеться про проект "Співають всі", який зовсім скоро стартує на телеканалу "Україна". Суть його в тому, що близько сотні експертів одночасно оцінюють вокальні здібності.

До слова, дружина чоловіка-Тоня Матвієнко також запрошена, сидить в одному з крісел. Судячи з усього, вони з коханим навіть сидять разом, так як жінка опублікувала ролик звідти в stories. У цей момент його по голові гладив інтерв'юер Слава Дьомін, який сидить на ряд вище.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Нагадаємо, що Наталія Валевська була неймовірно популярна в Україні деякий час тому, після чого вирішила на якийсь час зав'язати з творчістю, І ось, вже кілька років про неї практично нічого не чути, а нові пісні не з'являються.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також Знай.uа писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку