Відомий співак і народний артист України, а також зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян має багатотисячну армію шанувальників, з якими охоче ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Зараз стало відомо, що його кліп на пісню "Джеральдіна" набрав 14 мільйонів переглядів на YouTube.

Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram, де на нього підписано майже 50 тисяч шанувальників.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Кліп" Джеральдіна " 14 млн.переглядів. Знятий протягом 3 років. Спасибі, друзі! #арсенмірзоян режисер @kadimtarasov @oonacc", - написав Мірзоян.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Арсен Мірзоян / фото: Instagram
Арсен Мірзоян / фото: Instagram

"Дякую за чудову роботу🔥🔥🔥", "Обожнюю цей кліп❤️❤️❤️ улюблений 💫", "Дуже люблю цю пісню❤️❤️❤️", "Неймовірний кліп!!!! Арсен, ваші пісні чудові!!!!", "Моя любимая песня)! Спасибо Вам", "Шикарный клип и песня! Спасибо, Арсен!", "Мои друзья знают , что если играет «Джеральдина» - это Арсен Мирзоян поёт для меня 😉 ! Любимая песня и клип - навсегда ! 🥰🥰🥰🥰, и пусть весь мир подождёт, когда она играет!", "Моїх переглядів,напевно, лише 10000😂 ❤️❤️", "Класна робота 🔥Успіхів друже", "Для мене ця пісня відкрила неймовірно харизматичного #арсенмірзоян ❤️❤️❤️ Дякую за насолоду від чудових пісень!!!", "Для мене це одна з улюблених ваших пісень 😍 вона навіть надихнула на написання картини з образом Джеральдіни", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян зробили це в машині: нікого не соромляться

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тоня Матвієнко звернулася до Арсена Мірзояна в день річниці: "Без звуку…"

Також «Знай.иа " писав, що Зять Матвієнко Арсен Мірзоян зіграв з українцями" на роздягання": "щоб понеділок був добрим"