Під Києвом у Броварському районі чоловік побив, а після зґвалтував свою знайому. Жертві вдалося викликати правоохоронців.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області у Фейсбуці.

Повідомляється, що 22-річна киянка прийшла в гості до свого знайомого. Чоловік запросив дівчину в будинок, де накинувся на жертву, зв'язав їй руки і ноги, а після згвалтував.

постраждала, фото: поліція Київської області
постраждала, фото: поліція Київської області

Постраждалій вдалося викликати поліцію. На місце події прибули співробітники наряду реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції та медики.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

фото: поліція Київської області
фото: поліція Київської області

Чоловік знаходився вдома, побачивши поліцейських спробував втекти, проте у нього не вийшло і патрульна поліція затримала його. Ґвалтівником виявився 41-річний броварчанин.

затриманий, фото: поліція Київської області
затриманий, фото: поліція Київської області

Слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили чоловікові про підозру за ч.1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Затриманому обрано запобіжний захід - утримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, раніше Зірку серіалу "Кадетство" Головіна звинуватили в сексуальних домаганнях: "Мені наплювати наскільки він відомий"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зґвалтував, а потім зарізав: небезпечного російського злочинця підозрюють у розправі над студенткою

Також «Знай.иа " писав, що Удочерив, а після збезчестив: школярка кілька років страждала від інтимного "інтересу" батька