Британська принцеса Беатріс вагітна своїм первістком. Зараз вона майже не з’являється на публіці, однак все ж знайшла в собі сили відвідати Вімблдонський тенісний турнір. Про це повідомляє «1+1».

Як зазначається, 32-річну дружину Беатріс на трибунах супроводжував її чоловік Едоардо Мапеллі Моцці.

На принцесі, вагітний животик якої вже помітно округлився, була біла сукня довжиною міді із принтом у чорний горох від бренду Self-Portrait. Ціна такого плаття - 340 фунтів стерлінгів.

Принцеса Беатріс. Фото: 1+1
Принцеса Беатріс. Фото: 1+1

Фотографам вдалося впіймати той момент, коли принцеса Йоркська узялася обома руками за живіт.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Їй одразу пригадали слова критики на адресу вагітної дружини принца Гаррі - Меган Маркл. Та часто з'являлася на публіці, підтримуючи обважнілий живіт.

Принцеса Беатріс. Фото: 1+1
Принцеса Беатріс. Фото: 1+1

За словами експертів, Маркл хапалася за живіт інстинктивно, і це цілком природній рух для жінки в її стані.

Беатріс, принцеса Йоркська, мабуть, і не помітила, як відтворила той самий рух, за який критикувала Меган. Звичайно, їй самій за це ніхто дорікати не збирається.

Нагадаємо, королева Єлизавета II покинула Англію після смерті чоловіка: взяла з собою старшого онука. Єлизавета з'явилася на заводі з газованими напоями

Як повідомляв портал "Знай.ua", іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "Відчуваю себе скривдженим і зрадженим". Принц Вільям вважає, що Маркл "підриває принципи монархії"

Також "Знай.ua" писав, принцесі Діані могло бути 60: раритетні кадри з мамою принців Вільяма і Гаррі. У четвер, 1 липня, Діані "Королеві сердець" повинно було виповнитися 60 років