Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе селфі з 12-річним сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової, позуючи у дворі їх з Настею Каменських заміського будинку.

Так, артист зазначив, що вони з Потапчиком вже встигли продуктивно почати день з наполегливого тренування, демонструючи мокрі від спеки футболки.

До слова, в інтерв'ю шоу "Ужин с Дороти" Настя Каменських зізнавалася, що через роки добре ладнає з сином коханого - той часто приїжджає на ночівлю до їх сім'ї, разом із зірковим батьком вони грають на приставці. Крім цього, Андрій росте творчим, весь час щось пише, як і Потап.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Тренування ✅!

@potapchiq"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи сімейну публікацію: "красунчики", " @potapchiq молодці🙌", " Такі ви класнючі❤️❤️❤️", " чудові мамині хлопчаки.❤️❤️❤️👍", "Батя так тримати🔥❤️", " красунчики❤️❤️","це Круто✌".

Звичайно ж у нас прекрасні відносини, ми бачимося, він приїжджає до нас в гості весь час, залишається з ночівлею, і Льоша дуже багато приділяє йому уваги... зізналася Настя Каменських