Популярна українська співачка болівійського походження, ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Нещодавно знаменитість стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", а партнером артистки в свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

Так, зірка виставила серію яскравих селфі з подорожей, примірявши міні-сукню рожевого кольору з квітковим принтом і глибоким декольте. Виконавиця розпустила довге волосся і доповнила образ нюдовим макіяжем, а також аксесуарами у вигляді сережок з черепашок.

При цьому артистка, яка вже встигла відвідати 5 країн, поцікавилася у шанувальників, який з випусків їм сподобався найбільше: про Кенію, Ефіопію, Дубай, Ліван або Вірменію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Вже вийшли 5 випусків нового сезону Орел і решка" Земляни»

Який вам найбільше зайшов на даний момент?

1. Кенія
2. Ефіопія
3. Дубаї
4. Ліван
5. Вірменія"

Фолловери почали відповідати Мішель: "всі випуски такі круті😍. У кожному випуску ти все більше розкриваєшся, як ведуча🥺", " Todo$!!!💥Я просто насолоджуюся😌 кожним випуском! Тому що там є-ти!♥ ️ 🔥 🔥 🔥 Мііі ♥ ️ ти кайф!😌Échale!💥 🙌 🏼 Чекаю з нетерпінням наступних випусків!✈ ️ 🌍 🙏 🏼 ", "Така красива 😍 мамаммія", "шикарна як завжди".