Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, відправившись на щорічний музичний фестиваль Atlas Weekend 2021 8 липня.

Так, артистка приміряла досить пікантне вбрання, позуючи на тлі концертного майданчика в синіх джинсових міні-шортах, білосніжній сорочці і міні-топі кольору хакі.

Зірка насолоджувалася напоєм з пластикового стаканчика, а також блиснула довгими стрункими ногами і навіть жартівливо спробувала проковтнути повітряну кулю на останньому кадрі в каруселі. При цьому виконавиця показала, як весело "відривалася" на запальному концерті Вєрки Сердючки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Вчора був розрив!!!!

Дякую @atlasweekend за емоції за @v_serduchka ❤ ❤ ️🙏

Можна ще? Будь ласка☺️"

Фолловери не пройшли повз: "Леся - ти КОСМОС! А бейджик неправильний - повинно бути просто КОРОЛЕВА 🙏🤪", "Ах ці ногиииии від вух 😍", "Ковтачка повітряних куль😂", "Нічим не здивувала:), як завжди Гарнюня👏", "Ногииииии🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Третє фото розрив 😍😂❤️", "Класссс😍😍😍".