Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр з чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за Анну на 9 років.

Так, артистка і її коханий влаштували романтичну фотосесію в Лос-Анджелесі, Каліфорнія, не приховуючи ніжних почуттів на камеру. Пара позувала на пляжі з видом на блакитну воду, а Анна приміряла лише відверте вбрання чорного кольору, суцільно всипане паєтками, відкинувши довге волосся назад.

Виконавиця ніжно цілувала чоловіка, покрасувавшись пишними сідницями і бронзовою засмагою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кожен день свято, кожен фестиваль тільки з тобою @Janis.timma ❤️

Ти моя сім'я, моя любов і моя вірність! Зі святом всіх нас.

І нехай любов завжди перемагає обставини!"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Я подумала Це Бузова😂"," я спочатку подумала, що це Бузова", " Янісу не личить цей колір. Як дідусь він. Ань ти подивися сама?", "3 дітей такі фото, це просто непристойно!", "Один фотошоп".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.