Відомий український співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян все частіше і частіше радує фанатів всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать практично 50 тисяч чоловік.

Він викладає публікації також і в Facebook, де ділиться всякими матеріали, коли займається спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці).

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Зовсім недавно і Арсен, і Антоніна публікували фото і Відео зі зйомок чергового пісенного і масштабного шоу на телеканалі "Україна" під назвою "Співають всі".
Як зараз опинився під краником з водою через неймовірну спеку на всій території нашої країни. Адже перед цим, судячи з публікації в профілі, з іншими хлопцями опинився на пісочку під час гри в волейбол.

"I тут, на майданчик вийшли "кабани", - писав Арсен Мірзоян у публікації.

Арсен Мірзоян, фото: соцмережі
Арсен Мірзоян, фото: соцмережі

Виконавець в Stories зазначив, що знаходиться зараз у Львові під час 30-градусної спеки, а також виділив місце, де грає. Спочатку він прикриває рукою обличчя, щоб вода не потрапляла в очі, ніс і рот. Але потім все ж вирішив вмитися, щоб хоч якось охолодитися.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян з'явився в компанії іншої жінки, поки Тоня Матвієнко готується до зйомок

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала, як кнопкодавство "втекло" з Ради: тепер це роблять зірки

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян показав "ледачі" рухи з Тонею Матвієнко: "В "Танці з зірками" не запрошували?"