Відомий український хореограф, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель X" Влад Яма не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

І якщо зовсім недавно він вітав всіх і кожного українця з Днем сім'ї, зізнаючись у безмежній любові і гордості, що його дружина і синочок знаходяться поруч. Через це він отримує задоволення кожну секунду, а зараз, 10 липня 2021 року, Влад Яма святкує свій 39-й День народження.

Влад Яма з сім'єю: instagram.com/vladyama_official
Влад Яма з сім'єю: instagram.com/vladyama_official

З цього приводу танцюрист і виклав новий знімок, будучи в літаку з Ліліаною і Леоном. Хореограф написав, що на момент знімка було всього шість годин ранку, і поцікавився, чи зможуть користувачі вгадати, куди ж вони летять.

"6.00. уродини. Тридцять з хвостом. Летимо з моїми❤️❤️ Як думаєте, куди?", - пише Влад Яма в публікації.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Влад Яма з сином, instagram.com/vladyama_official
Влад Яма з сином, instagram.com/vladyama_official

"З днем народження!!! Всього самого найкращого і доброго!!!🎂💐🥂🥳 ", "У четвертий десяток 🙌 з Днем народження, Легенда🕺"," Маямі!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, команда шоу "Танці з зірками" підігріла інтерес фанатів і назвала нового учасника: Джамала або Тіна Кароль?

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма показав своє сімейне життя з іншого боку: "Кайфую від кожної секунди"

Знай.ua писав, красуня-дружина Влада Ями видала, як ворожіння на Івана Купала допомогли їй зустріти судженого