Український актор, телеведучий і гуморист Ігор Ласточкін частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч чоловік.

А зараз він вирішив спробувати себе у вейксерфінгу-різновиди катання за катером-буксирувальником, будучи на дошці. На першому знімку знаменитість ще знаходиться у воді, і лише ноги лежать поверх дошки. А ось вже на другій фотографії Ігор Ласточкін впевнено рухається по хвилі, але трохи з божевільними очима.

Ігор Ласточкін, скріншот із відео
Ігор Ласточкін, скріншот із відео

Третій матеріал у публікації - відео. На ньому гуморист продовжує спокійний рух, і навіть знаходить час, щоб поправити волосся на голові.

"Дніпро в Дніпрі на Дніпрі!", - пише Ласточкін у публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ігор Ласточкін, фото з Instagram
Ігор Ласточкін, фото з Instagram

"Я теж так вмію...тільки на дивані", "Долетіла Ластівка до середини Дніпра!👏", "Активний відпочинок це круто👏", "Раді були покататися разом і навчити 🏄🏽♂️❤️🙌", "Ти просто народжений для успіху👏", "Та я шось сам в напрузі переглянув відео 😄", "Воду такого кольору я ще не бачила🔥красиво", "Сподіваюся ви не станете наступним президентом України 🙌", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ігор Ласточкін з "95 кварталу" розповів, чи почне він кар'єру співака: "Є якийсь слух у мене"

Як повідомляв "Знай.ua", друг Зеленського з "Квартал 95" Ласточкін перед грою зі Швецією побажав збірній України перемоги: "Дуже важливий день"

Знай.ua писав, друг Зеленського з "Квартал 95" Ласточкін показав красуню-дружину: "10 років знесенню немає"