Луцький гінеколог зробила шокуюче зізнання щодо середнього віку статевого контакту українців.

Раннє сексуальні зв'язки-серйозна проблема для українців. У соціальній мережі Тікток на Канаді 12channel.volyn з'явилося відео інтерв'ю з Луцьким гінекологом Ларисою Шендибило. Вона просто здивувала шанувальників визнанням щодо середнього віку статевого контакту українських дітей.

@12channel.volyn

😳😳😳 таку цифру назвала луцька лікарка-гінекологиня Лариса Шендибило

♬ Aesthetic - Xilo

"Початок статевого життя у нас в Україні ранній. Середній вік-це 11 років", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У коментарях до підпису українці висловили сумнів у такій статистиці.

"Дезінформація, якщо середній був би одинадцять, то мінімальний десь 8, а максимальний-14"; "у 13-14 ще б повірила, але не в 11. Що за маячня, серйозно? Хіба що в Луцьку так"; " ви з глузду з'їхали. Гаразд б сказала середній 15, я б ще повірила, але не 11"; " не може такого бути. 11-це діти малі, що вона говорить? Середній вік десь 16-17 років", - повідомляють вони.

Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com
Інтимне життя пари, ілюстративне фото: pixabay.com

Зазначимо, що Україна одна з лідерів країн Європи та Центральної Азії щодо поширення ВІЛ. За підрахунками Міжнародного альянсу з ВІЛ / СНІД, в нашій країні цим небезпечним вірусом хворіє близько півмільйона людей. Одним із шляхів поширення даної хвороби-незахищені статеві зв'язки.

Нагадаємо, що у Карпатах припинили пошуки зниклого місяць тому киянина

Як повідомляв портал Знай.иа, маленька амазонка ризикнула життям заради потопаючої подруги: "її голова зникла в ополонці"

Також Знай.иа писав, що Троє дорослих з дитиною провалилися під лід: "ще 7 хвилин і могли загинути"