Одинадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 10 липня.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.
Обстріли зі сторони окупантів зафіксовано поблизу Миронівського, Водяного, Широкиного та Світловодська. Також обстріли було зафіксовані неподалік Пісків та Золотого.

Воїн ЗСУ, фото з фейсбук
Воїн ЗСУ, фото з фейсбук

Збройні формування ворога використовували при цьому артилерійські системи калібру 122-мм, противник відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, ворог двічі здійснював обстріли з артилерійських систем калібру 122-мм і гранатометів різних систем. Російські найманці обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру, також ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.
Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших захисників з мінометів 82-го калібру. Також противник застосовував протитанковий ракетний комплекс. Крім того, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 3 прольоти ворожих БПЛА з перетином лінії розмежування.

Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube
Воїн ЗСУ, скріншот: Youtube

Варто зазначити, що бойових втрат серед українських військових немає. На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

"Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 20-річна українка змінила місце вчительки на кабіну танка - "Не кожній під силу"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", путінські окупанти знайшли "мішень" і обстріляли міста на Донбасі: воїни ЗСУ врятували мирного українця після атаки

Знай.ua писав, що "Тайра" розповіла всю правду про жінок у ЗСУ: "Повинна бути краще мужика"