Співачка Анна Седокова, яка раніше була однією з учасниць популярної групи «ВІА Гра», опублікувала свою відповідь виданню в скандальній історії зі співаком Валерієм Меладзе.

Справа в тому, що колишня дружина Валерія Меладзе, Ірина, заявила, що дехто з учасниць групи «самі вішалися продюсеру на шию». При цьому не називалися нічиї імена, але в своєму інтерв'ю Ірина говорила про «нині багатодітної матері».

Ця обставина змусила журналістів подумати, що мова про Сєдокової. Співачка зазначила, що все, сказане журналістами – насправді наклеп.

Скрін, Instagram Сєдокова
Скрін, Instagram Сєдокова

"Ну що вам сказати. Ірина Меладзе в своєму інтерв'ю не захотіла назвати ім'я дівчини, хоча дуже чітко вказала пальцем на багатодітну матір. І, в силу моєї публічності, навіть шановний мною канал написав, що це Д*рьмо належить мені», - написала обурена Седокова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ви б погуглили перед тим, як згадувати мене в такій сумнівній історії... я буду захищати свою сім'ю завжди", - додала вона.

Відзначимо, що, крім Сєдокової, з колишніх учасниць "ВІА Гри" ще дві зараз є багатодітними матерями - Надія Мейхер і Альбіна Джанабаєва.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.