Вже склалася традиція у спікера українського парламенту Дмитра Разумкова даремно не витрачати вихідні дні і займатися своїм здоров'ям. Так, Разумков ще навесні цього року хизувався, що любить кататися на своєму велосипеді.

Тоді він навіть обіцяв простому українцю екскурсію в будівлю парламенту. Цього разу у голови Верховної Ради навіть є новий рекорд.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Разумкова в мережі Facebook.

Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook

Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook
Публікація Дмитра Разумкова, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Новий рекорд", - написав Дмитро Разумков.

На свіжому фото, яке опублікував спікер ВРУ, можна помітити досить простий велосипед без електричних моторів, а також другим скріншотом Разумков додав результати своєї поїздки. Можна побачити, що Дмитро Разумков проїхав понад 100 кілометрів.

Українці почали активно коментувати публікацію: "Це найкращий початок вдалого дня!", "Практично мій сусід. Спорт - великий показник людського характеру! Це круто", "Сучасний тренд спорт і здоров'я понад усе", "Молодець) хороший приклад!", "Мої вітання. Найбільша перемога - це перемога над собою!", "Супер фото. Приємно вражена Вашими успіхами. Круто! Молодець, так тримати!".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Дмитро Разумков з сім'єю повеселився на Atlas Weekend: дуже яскрава пара.

Як повідомляв Знай.uа, запуск плану повернення Криму, мега-пастка над Україною і "роздача" послам - Зеленський звернувся з важливою заявою.

Знай.uа писав, питання легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України розглядатиметься в Європейському суді.