На сторінці популярної української співачки Наталії Могилевської, яка дуже активно публікує пости в соціальних мережах, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу вона вирішила привітати свого партнера по паркету в "Танцях з зірками" - Влада Яму.

Їх пара стала справжньою легендою проекту.

"Ще станцюємо? Мій легендарний партнер, мій вчитель і мій друг! Влад @vladyama_official, з днем народження! Танцюй, люби, живи яскраво і ніколи не зупиняйся!",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Вітаю, пам'ятаю, як ви палили-іскри летіли" « " Кращий дует! Я колись навіть думала, що це переросло в щось більше, під час перших "Танців з зірками"», «Шкода, що не склалося, дуже цікава пара була б, талановиті діти», «Станцюєте... ми Зеленському обіцяли, що після закінчення президентського терміну буде Битва сезонів», «а я так сподівалася, що ви одружитеся», «я знаю вас, ви домоглися всього своїм потом і працею, спасибі за Ваше життя, за те, що ви приколісти такі», - пишуть в коментарях.

"Легендарний дует!!!", "Дуже красива пара. А що дружина ніяка, то це вибір Влада. З Наталією не просто бути", - вважають деякі.

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".