Відомий український танцюрист і учасник телевізійних проектів Влад Яма похвалився підкачаним тілом дружини лілії з відпустки.

Відповідний знімок з'явився в його Insta-stories.

Крім того, що Влад Яма є талановитим хореографом, в останні роки він дуже полюбив роботу на телебаченні. Його можна побачити в якості тренера в "Лізі сміху", судді шоу" Танці з зірками", а також у безлічі розважальних проектів. Також Яма часто ділиться в соціальних мережах кумедними знімками з дружиною і сином і публікує архівні фото.

Цього разу Влад Яма вирішив згадати, як з дружиною Лілією відправився у відпустку до Туреччини. У 2017 році зірки встигли відвідати безліч закордонних курортів, проте хореограф вирішив згадати саме про цю поїздку.

Сторіс Влада Ями / скріншот
Сторіс Влада Ями / скріншот

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він показав шанувальникам Селфі з дзеркала в готельному номері. Сам Влад Яма постав у червоно-чорній майці з логотипом улюбленої команди "MIAMI HEAT", а його дружина Лілія похвалилася пружним пресом, піднявши зелену майці.

Хореограф вирішив не просторікувати під фото, лише коротко написавши, що це було в Туреччині в 2017 році.

Варто відзначити, що з тієї відпустки Влад Яма практично не публікував знімків в Instagram. Лише на одному і фото танцюрист відзначив локацію в Анталії, показавшись на березі хвилюючого моря.

Нагадаємо, що Влад Яма знявся в ролику популярного блогера.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська показала ніжні фото з Владом Ямою:"Спорт або секс".

Також Знай.uа писав, що Влад Яма поділився сімейним знімком з сином Леоном і дружиною Лілею.