У Білорусі штормовий вітер підняв у повітря батут. Під час цього всередині перебували діти.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, стало відомо, що в суботу, 10 липня в білоруському місті Олександрія вітер зніс надувні батути в парку атракціонів. В результаті цієї події постраждали п'ятеро людей.

Шторм, скріншот з відео
Шторм, скріншот з відео

За офіційними даними, двоє дітей і троє дорослих звернулися за медичною допомогою після інциденту, проте стан у всіх постраждалих задовільний, загрози для життя немає.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У суботу в Білорусі під час гуляння очевидці зняли на камеру, як кілька надувних батутів один за іншим підлетіли і на кілька секунд зависли в повітрі через шквальний вітер.

Шторм, скріншот з відео
Шторм, скріншот з відео

"Все сталося буквально за мить: піднявся сильний вітер і зірвав закріплену надувну конструкцію, де були діти. Вони дуже сильно злякалися, плакали. Поруч були військові, вони кинулися допомагати. Тут же швидкі під'їхали — на таких заходах вони завжди є", - розповіли очевидці події.

Нагадаємо, що на Харківщині ставок забарвився в яскраво-червоний колір через відходи, городяни б'ють на сполох: "Там росте 500-річний дуб".

Як повідомляв Знай.ua, у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм "Ельза".

Також портал Знай.ua писав, що Львів постраждав від потужної стихії, зривало дахи і валило надгробки - " каналізації більше 100 років"