Катерина Кухар здивувала українців на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, народна артистка України, суддя шоу" Танці з зірками " Катерина Кухар розповіла про свою забобонність.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 327 тисяч читачів, вона зізналася шанувальникам в тому, що завжди вірила в віщі сни. Свій пост вона супроводила фотографією з цуценям.

Я завжди вірила в знаки і віщі сни ... 😴 якщо сниться собака або лев-чекай хорошого друга!🔗❤️ Кішка або Змія завжди були провісниками ворогів... а ось будь — яка риба в снах, мене насторожує...))Так, як це явна ознака вагітності: моєї або моїх близьких подруг... 🤰 🏻 може сни-це наша інтуїція, яка пробирається з підсвідомого в свідоме?🤔 Які віщі сни вам сняться?
, - запитала вона.

Українці жваво відреагували на даний пост. За двадцять годин він зібрав 21,9 тисячі відміток "подобається".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

а якщо мені постійно сниться, що я вагітна"; "Перед тим як захворію, завжди сниться один і той же сон, що я їду на ескалаторі"; "мені в дитинстві постійно снився один і той же сон, я розганяюся на мотоциклі і лечу з обриву в темряву....потім мені поставили невиліковний діагноз. Але все добре))) у мене все супер!
, - пишуть вони.

Нагадавши, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи" звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення

Також "Знай" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню