Володимир Зеленський приїхав до Німеччини. В українського президента запланована зустріч з першими особами європейської держави.

Так, Володимир Зеленський пробуде в Німеччині два дні і зустрінеться з Ангелою Меркель і Вальтером Штайнмаєром. Як повідомляє телеграм-портал Инсайдер.иа, український президент обговорить безліч серйозних питань.

Зокрема.

  • Двосторонні відносини і реалізація Мінських угод.
  • Здійснення реформ в Україні.
  • Будівництво "Північного потоку-2" і відносини з Росією.
  • Ряд економічних питань.

Відзначимо, що на даний момент між ФРН і Україною не самі дружні відносини. Зокрема Ангела Меркель і глава французької держави Еммануель Макрон запропонували відновити саміти ЄС-Росії, які були зупинені після подій 2014 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зокрема глава українського МЗС Дмитро Кулеба назвав ідею Ангели Меркель неприємним і несподіваним нападом.

Нагадаємо, що Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги:"Українці не звикли до такого". Юлія Мендель зазначила, що"ніхто від влади не редагує факти, які вона збирається розповісти". Вона додала, що українці не звикли до такої відвертості, тому її книга обіцяє стати скандально.

Також ми повідомляли, що впали сайти Зеленського, СБУ, ДБР та інші: у кіберполіції відповіли на підозру про хакерську атаку. Сайт президента України 6 липня "впав". Те ж сталося і з сайтом Національного антикорупційного бюро України.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський потужно привітав збірну України з виходом в плей-офф: "віримо в вас!"