Погода в Україні 12 липня, на православне свято Петра й Павла, нарешті змилостивиться над країною, яка потерпає від спеки. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на власній сторінці у Facebook.

Синоптик зазначає, що Україною пронесуться короткочасні грозові дощі, однак подекуди вони можуть супроводжуватися градом і шквалами.

«На Петра й Павла, сьогодні, атмосфера змилостивиться над нами і пошле небесний бальзам. В Україні - локальні грозові дощі, часом зливи, можливі град і шквали. Карта. Голова також буде трохи часом важкою, але дощі, хоча й коротко, все ж дадуть трохи свіжості. Бо загалом спека поки що залишається в Україні», - повідомила вона.

Разом із тим мешканцям Києва краще озброїтися сьогодні парасолькою – у столиці обіцяють короткочасні дощі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

«Кияни! Готуйте відра і підставляйте долоні - буде дощ!», - оптимістично пообіцяла Діденко.

«От би на Хмельницький надмухало!», «Так, нарешті! Чекаємо дощ», «Дай Бог!», - пишуть українці в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, раніше Погода 10 липня змусить українців мріяти про зиму: +30, і це тільки початок

Як повідомляє портал «Знай.иа» + 32 у столиці і ні краплі дощу: синоптик розповіла про погоду на вихідних

Також «Знай.иа " писав, що Українці мріють про нього в спеку: 4-метрове морозиво встановило світовий рекорд