Відомий український тревел-блогер розповів про пляжі міста Генічеськ. Де можна спокійно провести час, щоб було менше людей і чиста вода.

Про це він розповіла у своєму новому ролику на YouTube каналі Sasha Travel street, де йому вдалося зібрати вже понад 11,4 тисяч шанувальників.

На перших кадрах, які були зняті до обіду, показано, що людей вже багато, вони загоряють на жаркому сонечку і плавають в морі, так як температура повітря вже перевалила за 30 градусів, що не може не радувати.

Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео
Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео

Олександр вирішив пролетіти над міським пляжем з дроном, який знаходиться в самому центрі Генічеська, і більше того, він також вирішив показати шанувальникам, де знаходиться нудисткий пляж.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео
Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео

Головний пляж в місцевості свою популярність отримав завдяки величезній території, адже, він більше 500 метрів в довжину і 80 в ширину. Через дрібного моря його називають дитячим, так як дорослому потрібно пройти уздовж 250 метрів, щоб води була достатня кількість.

Далі йде пляж на каменях, який знаходиться також зовсім неподалік. Це найбільший дикий пляж. Незважаючи на мінімальне навіть наявність інфраструктури, тут відпочиває величезна кількість людей.

Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео
Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео

А ось нудисткий пляж знаходиться за тим, що на каменях, на обриві. Саме туди йдуть туристи, які хочуть красивий рівномірний загар по всьому тілу, без слідів від плавок.

Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео
Пляжі Генічеська, фото: скріншот з відео

Там, як показав автор, практично немає людей, лише кілька людей, які вирішили позасмагати топлес.

При цьому, в коментарях користувачам не сподобалися пляжі міста, і вони почали писати наступні повідомлення:

"Не море, А глиняний кисіль. До друзів, з Каховки часто приїжджаємо, поки не нап'ємося, противно в воду заходити, болото. Їмо на Арбатку, в Чайку, або далі, там краще, є місця";

"Що б ти знав це не сексуального характеру було б в еротичного, а Еротика в Ютубі дозволена, це на майбутнє👍";

"Пипець, не море, а смітник";

"Чорне біля берега це морські блохи? Можна купатися на глибині?"

Нагадаємо, автобус з українськими туристами залишився без водіїв на кордоні з Чорногорією - "Відпустка під загрозою"

Як повідомляв Знай.ua, можна відпочити? Українським татам пояснили, що робити два тижні, коли народила дружина

Знай.ua писав, популярний український курорт "змило" в морі, повне медуз: вулиці затоплені, пляжі зруйновані