Анна Богдан (Сторожук) стала саме тою дівчиною, кого у фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" обрав бізнесмен Михайло Заливако. Дівчина й зараз продовжує розвивати свій блог в Instagram, де за її життям стежать понад 180 тисяч шанувальників.
Анна Богдан ледь не щодня ділиться з підписниками новими світлинами та цікавими моментами з життя. Цього разу дівчина оприлюднила фото з Михайлом Заливако та зі своїм татусем.

Михайло Заливако та Анна Богдан з татом, скріншот stories
Михайло Заливако та Анна Богдан з татом, скріншот stories

Імовірно пара вирішила прогулятися з батьком Анни, а вже після прогулянки зробили спільне фото. На фото Анна Богдан позує посередині між татом та Заливако. Тато ніжно обійняв донечку за плече, а у цей момент Анна обійняла Михайла Заливако.

Михайло Заливако та Анна Богдан з татом, скріншот stories
Михайло Заливако та Анна Богдан з татом, скріншот stories

Також дівчина поцікавилася у своїх численних підписників чи схожі вони з татом. При цьому 57% опитуваних відповіли, що Анна зі своїм татом схожі, як дві краплі. А от 43% опитуваних не знайшли між ними нічого схожого.

Нагадаємо, що Анна Богдан вже планує дітей з "Холостяком" Заливако: "Першим хоче сина". Дівчина розповіла 10 цікавих фактів про стосунки з Михайлом Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще". Глядачам не сподобався напівголий "Холостяк". Саме цей епізод показували на пост-шоу "Життя після проекту".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако випадково засвітив, що під спідницею у Анни Богдан: "Опча". Аня і Міша провели відпустку на популярному турецькому курорті Каппадокії, а компанію їм склала група з 20 осіб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще