Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, показавши, як провів сонячні літні вихідні в колі сім'ї - разом з дружиною Вікторією і їх 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як крихітку Ліззі, артист насолоджувався відпочинком в одному із заміських клубів під Києвом.

Так, шоумен показав, як його донька намагається щось випросити у зіркового тата зі сльозами на очах, адже на маму благання дівчинки не подіяли.

Юрій і Ліза купалися в басейні, обіймаючи один одного, при цьому актор намагався лояльно пояснити малечі, що теж не збирається виконувати її примху. При цьому Ткач зізнався, що крихта Ліззі намагається маніпулювати батьками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Маніпуляція вищого левелу )))

На маму не подіяло, прийшла до мене!"

Фолловери не пройшли повз: "Боже, який гарний тато 😍всім би таких тат☺️як він її мило і смішно заспокоює😍", "Найкраща родина,добра, щирішої немає,і не бачила по тб", "З татом надійніше😂😍❤️", "Який ви класний 🔥", "Тато крутий👍👍👍".