Президент України Володимир Зеленський просить зібрати позачергове засідання Верховної Ради. На ньому мають намір розглянути легалізація медичного канабісу і ще багато важливих питань.

Про це повідомляє Klymenko Time.

Так, стало відомо, що Володимир Зеленський просить зібрати на завтра, 13 липня позачергове засідання Ради. Президент хоче, щоб там розглянули серед іншого, легалізацію медичного канабісу.

Володимир Зеленський. Фото: РБК-Україна
Володимир Зеленський. Фото: РБК-Україна
Володимир Зеленський. Фото: РБК-Україна

Варто зазначити, що відповідний лист він направив на спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. Про те, що порядок позачергового засідання буде таким, стало відомо наприкінці минулого тижня.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Також на засіданні розглянуть питання контрабанди та оподаткування підприємниць діяльності електронних резидентів. Також розглянуть питання, які стосуються удосконалення діяльності Антимонопольного комітету.

Нагадаємо, що Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги:"Українці не звикли до такого". Юлія Мендель зазначила, що"ніхто від влади не редагує факти, які вона збирається розповісти". Вона додала, що українці не звикли до такої відвертості, тому її книга обіцяє стати скандально.

Також ми повідомляли, що впали сайти Зеленського, СБУ, ДБР та інші: у кіберполіції відповіли на підозру про хакерську атаку. Сайт президента України 6 липня "впав". Те ж сталося і з сайтом Національного антикорупційного бюро України.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський потужно привітав збірну України з виходом в плей-офф: "віримо в вас!"