Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив невеликий ролик, показавши, як провів вихідні в їх з Примадонною замку в селі Грязь.

Так, артист не зміг сидіти без діла, а тому вирішив погосподарювати у величезному сімейному саду. Максим обрізав сухі гілки величезного дерева, залазячи на рослину з пилкою в руках.

Пізніше шоумен спустився вниз, прихопив з собою спеціальну замазку для "ран" на стовбурі і відправився їх замазувати. Галкін зізнався, що просто не може сидіти без діла і завжди хоче займатися чимось корисним.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Трудовий день вдався 🤪 🌲

гілки сухі обрізав 🪚

Не можу сидіти без діла, у вас так буває?

Начебто можна відпочити, але тягне погосподарювати!"

Фолловери не пройшли повз: "молодець, не те що Філя, тільки вбрання демонструє!!!", "Який же ви класний! Мрія будь-якої жінки - талановитий, розумний, працьовитий, з гумором, та ще й господарський!👏 ", "Уявляю, як, Аллі Борисівні, з ним весело!!!😂 Ну такий молодець!👏 👏 👏 ", "Ось що буває, якщо новорічну ялинку до липня не прибирати 😂".