Відома українська актриса Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 700 тисяч чоловік.

Знаменитість має хорошу можливість відвідувати безліч мальовничих куточків і пам'яток нашої країни, завдяки гастролям. Бо саме вистави їй доводиться давати, переміщаючись по всіх населених пунктах.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

І якщо зовсім недавно Ольга Сумська демонструвала невелике перевтілення в одну з героїнь серіалу "Гра Престолів", опинившись над триголовим драконом, то зараз в Stories виклала знімок в красивому вбранні, який буде використаний під час зйомок.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Актриса постала в неймовірному платтячку з різними візерунками, з масивним намистом і з хусточкою на голові, сидячи на ліжку. Про те, що Сумська опиниться в ньому на сцені або в кіно/серіалі, свідчить анімована картинка кінохлопушки (хлопавки-нумератора), яка використовується для подальшої синхронізації звуку і зображення, записаних на незалежних один від одного пристроях.

Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories
Ольга Сумська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, що таке справжня краса, перетворившись на лісову мавку: "Коли без макіяжу..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ольгу Сумську посадили на трон і коронували: "Фантастичне місце". Вона також показала будинок, в якому колись жили її батьки, і де вона сама народилася.

Знай.ua писав, донька Ольги Сумської Тоня Паперна показала спітнілі забави з подругою: "Що дає?"