Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтерв'ю Славі Дьоміну в шоу "Слава+", де розповіла про важке дитинство, комплекси, виховання трьох дітей, чоловіка і плани на майбутнє.

Так, артистка зізналася, що знає про свій непростий характер і 9 років ходила до психотерапевта.
Крім цього, зірка згадала про найріднішу для неї людину - дідуся, який був заслуженим журналістом України і прищеплював виконавиці любов до всього живого.

Анастасія зазначила, що дідуся не стало, коли їй було 10 років і з того часу характер Приходько змінився настільки, що її почали жартівливо називати "Серьогою".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Коли його не стало - не стало нічого.

Не стало якихось сімейних ритуалів по неділях, коли ми збиралися... Якось воно все завалилося...

Він (дідусь) виховував в мені якісь такі дивовижні речі, наприклад, любов до зірок. Я знаю, що таке Велика, Мала Ведмедиця, ми завжди піднімали з ним очі наверх і він мені розповідав.

Я зараз плакати буду. Згадала, як ми ходили з ним на річку, як він говорив, що навіть жабу не можна ображати..."