Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з чоловіком Владом Топаловим і їх маленьким сином Мішею, вибравши для сімейних літніх канікул сонячну Грецію.

Так, артистка зняла коротенький відео-влог, показавши, як проходить їхня відпустка: зірка насолоджувалася смачною їжею в одному з кафе, засмагала біля води, купалася в басейні і навіть грала з Владом в нарди.

При цьому Регіна, заповнюючи щоденник, вирішила поміркувати на тему того, чому люди часто обмежують себе в чомусь, бояться виходити із зони комфорту і нести відповідальність.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Чому ми собі не дозволяємося?

Сиджу зараз на березі Середземного моря, грію ноги під західним сонцем, заповнюю щоденник 📔 і ось думаю, чому ми собі не дозволяємо бути щасливими?

Тому що дозволяти - це:
- вихід із зони комфорту,
- велика відповідальність.

Що нам часто заважає:
1. Небажання виходити із зони комфорту.
2. Велика відповідальність.
3. Постійне навіювання: "я цього не гідний", "це для мене занадто дорого".

Дуже страшно 😟 часом відмовитися від стабільності, але якби 9 років тому я не ризикнула всім, що у мене було.

Якби не відмовилася від вже сформованої кар'єри і в корені не поміняла б напрямок, то, напевно, не була б зараз тією Регіною, яку Ви знаєте.

Навряд чи б подорожувала по світу, навряд чи могла б собі дозволити купити квартиру, навряд чи зіграла весілля в Італії, навряд чи літала б бізнес-класом..."