Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явився спокусливий архівний знімок співачки.

Так, артистка взяла участь у чорно-білій фотосесії, сидячи на ліжку серед білосніжних простирадл і примірявши лише сукню в сіточку чорного кольору з глибоким декольте. При цьому зірка доповнила образ ніжним нюдовим макіяжем і розпустила довге світле волосся, а пишні груди злегка прикривала рукою.

Під пікантним кадром шанувальники Тіни нагадали про концерт виконавиці 16 липня в Києві, де Кароль вже пообіцяла оновлену шоу-програму "Красиво".

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

"Не пропусти 16 липня о 20 00 концерт Тіни Кароль у Києві з новою програмою #КРАСИВО"

Варто відзначити, що Тіна Кароль давала концерти на щорічному музичному фестивалі Atlas Weekend 2021 в якості хедлайнера 5 і 6 липня. На своєму CYBER-шоу співачка дивувала шанувальників танцями з пітоном, складною хореографією, зміною образів і трюками на мотоциклі.