Дар'я Квіткова відповіла на критику фанатів. Відповідний пост з'явився на її офіційній мережі.

Нещодавно вагітна Дар'я Квіткова побувала у блогерки Інні Скиданюк. Жінки зробили шоколадний мус, а в процесі приготування обговорили особисте життя квіткової.. Судячи з усього, зйомки проводилися в будинку у героїні шоу" Холостяк", так як на відео присутній і Микита Добринін.

Зокрема, Квіткова розповіла про інтимне життя разом Микитою Добриніним. Вона розповіла, що основна фантазія в інтимних стосунках розігралася через вагітність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У нас фантазія дуже сильно розігралася під час вагітності", - повідомила Квмткова і показала на свій живіт: "Ну, тому що тут ти ніяк особливо не підповзеш, не підійдеш".

Ймовірно, на ці слова негативно відреагували деякі передплатниці. У сторіз своєї соціальної мережі Квіткова опублікувала претензію однієї з Instagram-користувачок, яка зазначила, що інтимне життя в положенні неприпустима.

"Дихати не можна ще, їсти теж не можна. Спати ще, кажуть, не можна під час вагітності", - зазначила Квіткова.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова розповіла про свої цінності: "Працює, як магніт"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова згадала про знаменну дату з чоловіком: "Цілий рік"

"Знай.ua" писав, "Холостяк" Добринін і вагітна Даша Квіткова здалися без одягу: "Готуйся, сутички з'явилися"