Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

На початку червня її маленька дочка Софія святкувала свій десятий День народження. Батьком малятка виступає колишній чоловік виконавиці Мурат Налчаджіоглу. А зараз знаменитість виставила новий знімок, будучи в шикарній білосніжній сукні з однією оголеною ніжкою.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Ані Лорак, знову опинившись в Росії, назвала Санкт-Петербург своїм одним з улюблених міст. І подякувала його мешканцям за теплий прийом та посмішки під час зустрічі. Вона додала, що кожна зустріч з фанатами-це велике щастя.

"Улюблений Пітер, спасибі за теплий прийом і Ваші посмішки. У наш час кожна зустріч з глядачем-це велике щастя!✈ ️ А ми полетіли далі... ✈ ️ готуємо альбом, восени порадую вас новими піснями і, сподіваюся, зустрічами🙌 🏼", - пише артистка в публікації.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"Як вам йде це плаття 😍улюблені образ з кліпу "наполовину". дуже чекаємо новий альбом ♥️♥️", "Яке плаття! Чарівне! 😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, тепер без Мурата: Ані Лорак втретє взялася відзначати ювілей дочки Софії

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак у Києві заговорила про кохання: Муратом і не пахне

Знай.ua писав, Ані Лорак примчала до Києва, сховавшись за чорними окулярами: "В турборежимі"