Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в довгоочікувану спільну подорож до спекотного сонечка і блакитної води разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом.

Так, артистка виставила досить пікантний кадр, позуючи в номері готелю і насолоджуючись початком дня. Зірка приміряла лише труси персикового кольору, залишившись топлес і прикривши пишні груди руками.

При цьому виконавиця вражала натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі, а також розпустила "фірмове" кучеряве волосся. Настя продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює завдяки тренуванням і правильному харчуванню.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "Давно трусів не було😂", " питання? Кому це треба бачити! А це треба бачити тільки Потапу!", "Бажаю без обробки і фотошопу жити реальним життям️️", "красива але жінку це не прикрашає 🙌 перестаєте бути загадкою-цікавою ️ ️ в жінці повинна залишатися загадка !!!!🌹".