Відомий український співак та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук досить часто тішить своїх фанатів цікавими відеороботами, колабораціями чи хітами. Так, нещодавно, артист виступив на фестивалі Atlas Weekend та на конференції прокоментував плітки про роман з юною артисткою.
Варто нагадати, що нещодавно Святослав Вакарчук повідомив про розлучення дружиною Лялею Фонарьовою. І тепер громадськість цікавить із ким він зараз і чи зайняте його серце.
Нещодавно ЗМІ почали приписувати 46-річному артисту роман з 23-річною колегою співачкою Віталіна Мусієнко. У вокальному шоу "Голос країни" дівчина була у команді Святослава. Зараз дівчина активно бере участь у турі музичного проєкту "Оранжерея".
Під час пресконференції на Atlas Weekend Святослав Вакарчук прокоментував чутки про його новий роман.

Публікація Святослава Вакарчука: Instagram
Публікація Святослава Вакарчука: Instagram

"Ми підтримуємо активні творчі стосунки. Вона талановита дівчинка і я сподіваюся, що в неї все буде добре майбутньому в сольній кар'єрі. От і все", - зазначив Вакарчук.

Проте, коли у Святослава Вакарчука запитали, які в нього стосунки зі співачкою в особистому плані він зазначив, що це просто чутки.

"Ні, ні, ні. Навіть не починайте цю тему. Це якісь плітки дурні їх не треба коментувати.

Святослав Вакарчук, фото з instagram
Святослав Вакарчук, фото з instagram

А на запитання як Вакарчук відчуває себе перед першим виступом у ролі одинака він відповів так:

"Я ніколи не виступаю один, нас п'ятеро, точніше навіть більше. Ви ж знаєте, що я ніколи не обговорюю особисте життя, за винятком того, що хочу сказати сам. Це ж нереально зі мною говорити про це на пресконференції", - зазначив він.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, Святослав Вакарчук кличе на грандіозну "вечірку" після розлучення

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук завантажив себе роботою після розлучення з Лялею: кажуть, допомагає

Знай.uа писав, Святослав Вакарчук втік подалі від думок про розлучення з Лялею: ґрати за спиною і пекуче сонце