На сторінці в соціальній мережі Instagram тренера "Зважених та щасливих", а також колишньої дружини відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марини Боржемської, з'явився новий актуальний запис.

Цього разу вона поцікавилася у своїх читачів, чим вони поснідали.

"Чудового сонячного дня, мої дорогі! Вже випили склянку води вранці? Пишіть, чим снідали. Будемо розбирати правильність вибору", - написала вона.

У коментарях фанати Боржемської пишуть, що сьогодні їли на сніданок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Добрий ранок. З ранку п'ю склянку хлорофреша. Потім через півгодини снідаю. Сьогодні буде вівсянка з сухофруктами. А діти яєчню", "Ранок добрий! Випила склянку води, а на сніданок був омлет зі спаржевою квасолею і зеленню», «Доброго ранку, їла кашу гречану з філе курячим, огірочок, шматочок чорного хліба з печінковим паштетом курячим. Компот полуничний", - зізнаються читачки тренера.

"Добрий день. Стакан води випила, на сніданок був сир з однією чайною ложкою меду", "Доброго липневого ранку. Воду попила, сніданок: 120 грамів молочного сиру і одна чайна ложка меду, кава, звичайно, без цукру і молока», - додають інші.

Нагадавши, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику

Як повідомляв портал " Знай.ua", Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною. Марина Боржемська вразила красою

Також " Знай.ua " писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок