Під Одесою кілька сімей відпочиваючих ледь не покалічилися через гелікоптер. Про це розповіли самі учасники інциденту в телеграм-спільноті «Одеса як вона є».

Як повідомляється, інцидент стався біля села Грибівка, яке є одним з популярних курортів для туристів-«дикунів».

За словами постраждалих, посадка вертольота ледь не закінчилася для них трагічно.

"Вертоліт у Грибівці мало не покалічив нашу сім'ю. Прошу репост для освітлення інфи! Приїхали на відпочинок, в кемпінг Грибівка. Розклали намети, і тут над головами почав сідає на гору вертоліт UR-ICH. Від потоку вітру у наших сусідів намети зрівняло з землею, і хлопчика, який знаходився в ній, вдарили», - розповідають свідки інциденту.

Скрін, відео Одеса як вона є
Скрін, відео Одеса як вона є

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін, відео Одеса як вона є
Скрін, відео Одеса як вона є

Скрін, відео Одеса як вона є
Скрін, відео Одеса як вона є

Самим їм теж дісталося - повністю зламаний намет, а відритий парасольку з шаленою швидкістю полетів в їх бік, пробив намет і полетів в автора повідомлення і її дитини.

"Слава Богу, нікого не зачепило. Прийшовши до тями, побігла на гору до гори-пілота, але не почула від нього ні вибачення за те, що мало не покалічив людей, ні матеріального відшкодування за рваний намет. Що ми для них - мурахи. Наші сусіди в той же день поїхали, так як діти були налякані і все зламано. Ми теж думали їхати, так як намет розірвана і настрій був підірваний. Правда вийшли з ситуації-натягнули тент над розривом. А вертоліт прилітав щодня, привозив свого господаря, але вже з боку поля", - скаржиться жінка.

"Господар життя прилетів, так що не дивуйтеся", "Хіба за подібне немає покарання??? Той, хто надав відео, ви заяву в поліцію написали?", "Жесть якась! Царі прилетіли, всім бігти в різні боки швидко", - обурюються одні коментатори.

Скрін, Одеса як вона є
Скрін, Одеса як вона є

"Нехай свої намети везуть туди, де немає ні вертольотів, ні господарів життя... понаїхало жалібних», «Там обгороджено і кемпінгу в тій зоні Немає, люди лізуть на голову, а потім скаржаться, що їм зносить намети», - не підтримують постраждалих інші.

Раніше повідомляли, Росія заявила, що відправила військовий катер на допомогу українському судну: у Міноборони розповіли правду.

Як повідомляв Знай.ІА, пілот у реанімації: жахлива аварія літака після відмови двигуна, приземлився на воду.

Знай.ІА писав, на Львівщині за кермом авто загинув 11-річний хлопчик: ТАТО сидів поруч, але був нетверезий.