Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила коротенький архівний уривок відео, показавши, як виглядала в 16 років.

Так, артистка в такому юному віці брала участь у кастингу в групу "ВІА Гра", вибравши для прослуховувань досить незвичайну пісню, демонструючи всю силу свого голосу.

До слова, 34-річна зірка ще не була брюнеткою з каре - в ролику виконавиця позувала в чорній облягаючій водолазці, зібравши світло-русяве волосся назад в хвіст.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Повертаючись до теми мого голосу…

Це фрагмент кастингу в групу "Віагра", та й таке було, і мені тоді здавалося що краще пісні для цієї групи просто не може бути 😂 😂 😅

Але суть в іншому, мені тут 16 років!

16!"

Фолловери почали коментувати публікацію: "неповторний голос ❤️👍", "Вам тоді напевно сказали "ми Вам передзвонимо" 😂", "😂😂😂😂".

Варто відзначити, що популярність Анастасія Приходько отримала після перемоги в шоу "Фабрика зірок 7" в Росії, після якого уклала контракт з продюсерм Костянтином Меладзе.