Стало відомо про інцидент, який стався на території Російської Федерації, в місті Нальчик. Користувачі Мережі повстали проти блондинки, яка вела хлопця на повідку.

Все це вона зробила заради нового ролика в соціальну мережу TikTok, яку вона продовжує просувати самостійно.

Після публікації ролика, жителі Кабардино-Балкарії почали обурюватися поведінкою 14-річної блондинки, яка вела хлопця по місту на повідку, і все це знімала на камеру.

Зняли це в самому центрі міста, а вся критика через те, що вона в такий спосіб принижує гідність чоловіків.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі в коментарях почали припускати, що молоді люди були не в собі, або ж, чого не зробиш заради того, щоб стати популярним в мережі.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Знайшлися в коментарях і захисники блондинки, які стверджують, що вона нікого не ображає, і ролик в принципі нешкідливий, зайва галас лише додасть йому популярності.

Сама автор ролика каже, що просто хотіла звернути увагу на проблему нерівності підлог. І вибачатися ні перед ким не збирається, незважаючи на ту критику, яка на неї обрушилася.

Нагадаємо, що люди готові піти на багато, щоб зняти незвичайний контент і стати популярним. Ось, наприклад, не так давно в Києві чоловік заліз на верхівку сигнальної вишки, і просидів там з камерою деякий час. Його зовсім не збентежило, що це може бути небезпечно, і він може постраждати.

Про це повідомили в Telegram-каналі dtp.kiev.ua, надавши навіть фото-докази.

Раніше повідомляли, смерть юної закарпатки поставила на вуха всю Україну, підозрюють вітчима: "Відкопуйте тіло!".

Як повідомляв Знай.uа, режисера культового дитячого серіалу звинуватили в згвалтуванні підлітків: "він був нам як батько".

Знай.ua писав, вітчим втопив мізки в пляшці і зробив з падчеркою страшне-дівчинка не знає, як жити далі.