З Донецької області прийшли доволі тривожні новини. Так, у місті Костянтинівка чоловік впав на козирок під'їзду. Рятувальники за допомогою драбини-палиці та штурмової драбини піднялися на козирок, зафіксували 33-річного чоловіка на медичних ношах за допомогою рукавних затримок.

Пізніше рятувальники по сходах спустили потерпілого на землю і перенесли в автомобіль швидкої медичної допомоги. Надалі чоловіка госпіталізували.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної служби надзвичайних ситуацій у мережі Facebook.

Постраждалий, фото: ДСНС / Facebook
Постраждалий, фото: ДСНС / Facebook

"#Донецька область: рятувальники зняли чоловіка, який впав на козирок під'їзду. 12 липня до ДСНС надійшло повідомлення про те, що в смт. Костянтинівка, Краматорського району, на даху під'їзду знаходиться чоловік, який потребує медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Рятувальники, які прибули за викликом, піднялися на козирок під'їзду, зафіксували чоловіка 1988 року народження на медичних ношах за допомогою рукавних затримок, по сходах спустили його на землю і перенесли в автомобіль швидкої для подальшої госпіталізації.

Причини та обставини події встановлюються відповідними фахівцями.", - повідомляють українські рятувальники.

Публікація ДСНС, скріншот: Facebook
Публікація ДСНС, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, у Києві копи врятували жінку, яка ризикувала життям на вікні 9-го поверху - "За мить до…".

Як повідомляв Знай.uа, у Львові водій тролейбуса збив 55-річного пенсіонера - переходив дорогу в недозволеному місці.

Знай.uа писав, у Києві мати виявила в басейні 2-річну дівчинку без свідомості- "Моя донька потонула!".