Стало відомо про те, що рятувальники з Кропивницького допомогли зняти кота з дерева. Пухнастий друг не зміг вибратися самостійно.

Про це повідомили на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook.

Черговий кошеня вирішив відправитися в подорож, і злегка не розрахував свої сили. Довелося звертатися за допомогою до фахівців.

Сталося це у вівторок, 1 червня. У службу порятунку прийшло повідомлення про те, що потрібна допомога. Люди попросили співробітників зняти кота, який вистрибнув з балкона на дерево.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Спуститися самостійно він не зміг, і там просидів деякий час.

Кіт на дереві, фото: ДСНС
Кіт на дереві, фото: ДСНС

Подія сталася по проспекту Університетський в обласному центрі. Рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області по триколінній пожежній драбині дісталися до кота і зняли з дерева.

Врятували кота, фото: ДСНС
Врятували кота, фото: ДСНС

До публікації навіть прикріпили кілька знімків з пухнастим другом. Один із співробітників зняв його, а потім міцно обійняв, щоб дати зрозуміти йому, що він в безпеці, і тепер немає ніякої небезпеки.

Нагадаємо, що в Херсоні стався ще один інцидент, який пов'язаний з домашнім вихованцем. 23 травня, в Херсоні на номер " 101 " зателефонувала стурбована жінка і повідомила про те, що на вулиці 200 років Херсона її песик впав у відкритий люк каналізаційного колодязя.

Рятувальники за допомогою сходів дісталися до мопсу, який впав на глибину понад 2 метри.

Нагадаємо, раніше Маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників. Котика повернули господарям в цілості й схоронності

Як повідомляє портал "Знай.ua" Малюк впав у глибоку яму і міг тільки скиглити, рятувальники терміново прибули на місце. Рятувальники допомогли вибратися маленькому цуценяті з 2-хметрової ями на Кіровоградщині.

Також "Знай.ua" писав, що Українські рятувальники витягли малюка з покинутої криниці: сам би не вибрався. У Дніпропетровській області рятувальники допомогли вибратися з пастки чотириногому другу.