Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярну серед зірок шоу-бізнесу соціальну мережу TikTok, де у Аліни вже є своя армія фанатів з майже 48 тисяч фоловерів.

Так, артистка навідалася в гості до найпопулярніших блогерів України з Whynot house, запустивши новий тренд для кліпу на пісню "Малиновые губы", яка вже стала хітом. Зірка приміряла облягаюче вбрання чорного кольору зі срібними вставками, а "фішкою" оновленого образу Гросу стало волосся Аліни, половина якого була пофарбована в яскраво-рожевий колір.

Виконавиця пояснила суть свого челенджу - потрібно показати, як би шанувальниці виглядали з "накачаними" губами. Для такого ефекту співачка запропонувала використовувати спеціальну маску в TikTok.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мої красиві дівчата з @whynot_house 💖

і новий тренд

моиновыегубы 🤪🤪🤪"

Фолловери не пройшли повз: "Аліна ти мед і голос у тебе супер 😍💖🌹🌹🌹", "👏👏👏😍😍😍💋👍👌👌💋💋💋💋💋💋💋саме малинові))))))))", "лялечка🔥 🔥 🔥 🔥","Бджілка наша👏 🔥❤️".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу