Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в довгоочікувану спільну подорож до теплого сонечка і блакитної води в Туреччині разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом.

Так, артистка виставила кумедне спільне селфі з коханим, позуючи на пляжі в міні-бікіні з "хижим" леопардовим принтом і грайливо висунувши язик. На Настю одразу ж обрушилася критика від шанувальників, які просили припинити зірку кривлятися на камеру.

За виконавцю заступився Потап, виставивши романтичний сімейний знімок і зазначивши, що за будь-який негативний коментар може заблокувати фанатів, адже не такий терплячий, як дружина. Олексій порадив фоловерам зробити що-небудь корисне і розібратися з "філософією буття".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Беееее! Тільки не треба писати, що Настя скрізь з висунутим язиком або відкритим ротом, це не її аккаунт, у мене тут швидко бан стартує))))

@kamenskux #ptp #nk

і взагалі, перш ніж когось чогось вчити або висловити свою думку - станьте кимось значущим, відкрийте книгу життя, розберіться з філософією буття на клітинному рівні і ми вас обов'язково послухаємо, а поки що "Бееееее!"