Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана.

Так, артистка виставила кумедне архівне фото з Туреччини, де подорожувала на яхті з сім'єю, насолоджуючись літом з його теплою блакитною водою, яскравим сонечком і буйством зелених дерев.

Зірка приміряла лише бікіні чорного кольору і широкі сонцезахисні окуляри, а Юрій тим часом прикрив тіло Катерини шматочком кавуна, створивши для дружини апетитне плаття. Сама ж Осадча зазначила, що сезон черешні закінчується і на зміну йому приходить не менш солодкий сезон кавунів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Черешня закінчується, чекаємо на кавуни 😂"

Фолловери не пройшли повз: "Фото просто🔥 🔥 🔥. Катю ви чудо😍 😍", "класне фото!🔥 🔥 ", "Яка гарна сукня 😍!", "Якось ви не досвідчені з такими реквізитами)))). Треба було зайве "обгризти", щоб платешко змоделювати))))", " Катерина завжди прекрасна .... хоч з черешнями ....хоч з кавуном🙌 🔥".