Неймовірна історія трапилася у сім'ї громадянина Китаю. Чоловік після 24 років виснажливих пошуків свого сина, якого викрали у дитинстві, нарешті зустрівся зі своєю кровинкою.

За весь час, коли Гуо Гангтанг був зайнятий пошуками свого сина, він проїхав на мотоциклі по всій країні понад 500 000 км. Його дитина пропала у 2-річному віці - просто з-під будинку, в якому він проживав з батьками, хлопчика викрали торговці людьми, повідомляє China News.

У 2005 році ця історія настільки зворушила суспільство, що на її основі було відзнято фільм. Варто додати, що викрадення дітей є великою проблемою в Китаї, адже щороку їхній рахунок йде на тисячі.

На щастя, поліція змогла знайти сина пана Гуо, проте через два десятиліття після його викрадення. Як повідомили у Міністерстві громадської безпеки Китаю, возз'єднання сім'ї стало можливим завдяки ДНК-тесту.

Мати і дитина / фото: Unsplash
Мати і дитина / фото: Unsplash

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Пізніше також вистежили та арештували двох підозрюваних, які на той час перебували у стосунках. Жінка побачила малюка біля будинку, схопила його і відвезла на автовокзал, де чекав її партнер.

Далі на міжміському автобусі зловмисники з дитиною добралися до сусідньої провінції Хенань, де і продали дитину. Там він хлопчик проживав, поки його не знайшли.

Після викрадення сина у 1997 році, пан Гуо їздив у понад 20 провінцій по всій країні. Чоловік потрапляв у ДТП й стикався з грабіжниками. Безутішний батько ходив з плакатами із зображенням свого сина. Оскільки чоловік витратив на пошуки усі свої заощадження, то змушений був навіть спати під мостами та жебракувати.

Крім того, Гуо Гангтанг став відомим членом організацій зниклих безвісти в Китаї, допомігши щонайменше семи батькам возз'єднатися зі своїми викраденими дітьми.

Батько знайшов сина через 24 роки, фото: WEIBO
Батько знайшов сина через 24 роки, фото: WEIBO

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що хотіла б виходити на сцену без одягу: "З нетерпінням чекала". Настя Каменських зізналася, у якому вигляді хоче з'являтися на сцені

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрія Горбунова "обмахлював" маленький син, Осадча похвалила: "Винахідливий". Юрія Горбунова обхитрив маленький син

Також "Знай.ua" писав, вагітна Катя Осадча отримала шалений стрес: кидало в усі боки, дуже небезпечно. Катя Осадча і Юрій Горбунов потрапили під сильну бурю