Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання передплатників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Цього разу Репяхова розмістила Insta Stories короткі ролики, на яких її чоловік ніжно тримає на руках їхнього сина.

"Що ти так на мене дивишся, синку, своїми оченятами-гудзиками. Очі бачите – мої! Такі ж і у сина", - мило спілкується батько з малюком.

Віктор Павлік з сином, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Віктор Павлік з сином, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що дружина Павлика порадила молодим матусям, як подорожувати з малюком: "Чудовий кокон". Катя Репяхова показала,що купила для малюка.

Нагадаємо, що дружина Віктора Павлика вперше вийшла в світ з сином: "Найстрашніший момент". Репяхова розмістила пост, в якому розповіла всі подробиці, пов'язані з пологами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині. Катерина Репяхова опублікувала фотографію з виписки.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павлика Репяхова показала себе в три роки: відразу зрозуміло, на кого схожий малюк.