В Одесі були помічені малолітні діти, які розважаються без нагляду батьків, чіпляючись за задню частину трамвая в Суворовському районі, ще й з сигаретою в руці.

У соцмережі розмістили відео того, що відбувається. Очевидець зняв все на камеру з водійського вікна, сигналив дітям, але ті навіть не відреагували.

скріншот з відео

"Сигаретка всі справи 😁", "А потім батьки на просторах інтернету: "Допоможіть на лікування", "Там такі і батьки", "Бачив у дитинстві, хотілося, але Бог вберіг!!! І тільки різки допоможуть!!!!!"- прокоментували користувачі соцмережі.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

скріншот з коментарів

" 🚬у Суворовському районі помічені кандидати на премію Дарвіна - команда "Real Gangsta", - пишуть в Telegram-каналі "Одеса як вона є"

Раніше ми писали про те, що молодий хлопець випав з 12-го поверху на відомому курорті: поруч з тілом ридає дівчина. Від отриманих травм загинув на місці, медики виявилися безсилі. Очевидці пригоди викликали поліцію і швидку.

Нагадаємо, що Екс-учасник "Дом-2" загадково загинув, випавши з вікна: так і не досяг слави Бузової. Філіп Чубуков розбився на смерть. Хлопець випав з вікна шостого поверху в Москві.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві копи врятували жінку, яка ризикувала життям на вікні 9-го поверху - "За мить до…"

Також портал Знай.uа писав, що лце збожеволіло: у Карпатах посеред липня випав сніг, поки українці знемагають від спеки