Київський маршрутник вирішив зробити кар'єру співака і записав свій перший кліп. Відео було опубліковано телеграм-порталом "Х**ий Київ".

Влітку поїздка в громадському транспорті особливо не варта заздрості. Спітнілі тіла, забиті салони мінівенів, відсутність нормального воздухоснабжения змушує зненавидіти цю поїздку.

Маршрутка, фото: Facebook
Маршрутка, фото: Facebook

Набагато гірше в такій ситуації водіям, які змушені перебувати в задушливому салоні цілу робочу зміну, постійно стикаючись з незадоволеними пасажирами і конфліктами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ці страждання рано чи пізно повинні були виродитися в народну творчість, що І сталося. Водій 550-ої маршрутки склав пісню про свої важкі будні. У пісні багато нецензурної лексики, проте про такі речі складно говорити без мату.

Дві футболки, на тиждень. І труси давно зотліли - я маршрутник, така доля моя...
, - заспівав він.

Відео з'явилося в телеграм і швидко рознеслося серед українців. Ймовірно, правдиві і талановиті слова не можуть бути непоміченими.

Нагадаємо, раніше У Харкові жебрак " зцілився "під кінець" робочого дня":"Легенда з милицями". Харків'янка помітила, що жебрак якого всі вважали інвалідом може ходити.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові виявили " Капітана Америку "на самокаті: полював на"гідру". Один з легендарних Месників прогулявся вулицями міста на самокаті.

Також «Знай.uа» писав, що Маршрутник закурив за кермом і послав незадоволеного пасажира: "переграв і знищив". Водій бувши за кермом вирішив не чекати перерви на перекур і дістав сигарету.